Om Balancekunst

Jeg ønsker at hjælpe dig med at rydde op, sortere og tage stilling, så dine omgivelser arbejder for og ikke imod dig. Jeg har 20 års erfaring i oprydning og indretning i private hjem.

Min oprydningsrejse startede i 2004 med en uddannelse som feng shui-rådgiver; en indretningsvisdom, som primært handler om at omgive sig med det, som giver værdi, og skille sig af med det, som trækker ned. Min rådgivning kom hurtigt til at fokusere på hjælp til oprydning, sortering og stillingtagen, idet vi med disse redskaber kan skabe den største og hurtigste transformation for os selv.

Det ligger mig på sinde at hjælpe andre med at skabe ro og balance i livet, og jeg er altid nysgerrig på redskaber dertil. Udover at være oprydningskonsulent er jeg uddannet zoneterapeut og tankefeltterapeut og har specialiseret mig i behandlingen af stress. Jeg har desuden en Master i Positiv Psykologi (nu Trivsels- og Ressourcepsykologi) fra Aarhus Universitet. I adskillige år har jeg desuden undervist i folkeskolen, på specialskole og handelsgymnasium.

Jeg er medforfatter til bøgerne Sæt dit rod på plads (2013) og Har du tid? (2015), som begge handler om at tage stilling og sortere det overflødige fra – det, som stresser os – så vi kan bruge vores tid på det, som giver os værdi. Bøgerne er udkommet på forlaget People’sPress.