Om Balancekunst

Med 15 års erfaring i feng shui-indretning i private hjem – med speciale i lejligheder – hjælper jeg dig med at identificere og fjerne de barrierer, som spænder ben for dig i hverdagen, og som forhindrer dig i at nå dine mål. Jeg viser dig, hvordan du får dine omgivelser til at arbejde med og ikke imod dig.

Jeg er uddannet feng shui-rådgiver, zoneterapeut og tankefeltterapeut – alle effektive redskaber til at skabe ro og balance i hhv. omgivelser, krop og sind. Jeg er særligt fascineret af den måde, vores omgivelser påvirker os på; at vi indretter os, som vi har det, og at vi har det, som vi har indrettet os! Og ikke mindst, at vi gennem bevidst og målrettet indretning selv kan påvirke vores forhold og trivsel i den retning, vi ønsker det. Det er som at tage føringen i stedet for at lade stå til – meget tilfredsstillende!

Kontakt Balancekunst

Kontakt mig via formularen nedenfor eller ring på tlf. 25 46 20 40 for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din indretning eller for at lave en aftale. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

De bedste hilsner
Balancekunst v/Stine Marie Nielsen

CVR nr.: 27737927
Tlf.: 25 46 20 40
E-mail: Via kontaktformularen nedenfor