Feng Shui

Dit hjem er der, hvor du både skal kunne lade op og hente overskud og slappe af og finde ro. Føler du, det er rart at komme hjem? Siger din entre velkommen til dig og dine gæster? Får din stue dig ned i gear? Blomstrer din kreativitet, når du er hjemme, eller er det svært at komme op af sofaen?

baqua

Måske har du opdaget, hvor meget energi, det giver dig, når du fx har ryddet op? Det overblik, vi skaber udadtil manifesterer sig nemlig indadtil også. Når vi rydder op og tager stilling til, hvad vi vil have i vores liv, så er det som at tage føringen i stedet for at lade stå til – meget tilfredsstillende.

Men hvis du ikke synes, at det er gjort med oprydning og sortering alene – eller i det hele taget synes, at det er svært at prioritere og tage stilling – så skal du prøve at gå skridtet videre og bevidst indrette dig, så dine omgivelser afspejler og støtter dig i det liv, som du gerne vil have.

Vi indretter os nemlig (ubevidst), som vi har det, så spørgsmålet er blot, om vi så rent faktisk ønsker at have det sådan, som vi har indrettet os?

Feng shui – dit “diagnoseværktøj”

Feng Shui er et ret præcist værktøj til at identificere, hvilke udfordringer, vi måtte have i vores liv, og dermed hvad vi med fordel kunne ændre.  Den viden vi får, når vi “analyserer” vores indretning kan være den øjenåbner, vi kan bruge til aktivt at ændre på vores omstændigheder.

Du indretter dig, som du har det – vil du have det, som du har indrettet dig?

Det kan være, at du allerede har snuset til den flere tusinde år gamle indretningsvisdom feng shui, og måske har du endda selv arbejdet med nogle af principperne? Nedenfor kan du læse mere om den opdaterede og moderne, danske version, neo feng shui. Med små ændringer de rette steder og tilpasset dine behov og udfordringer kan du få omgivelserne til at arbejde for og ikke imod dig.

Om Neo Feng Shui

floor-plan-1474454_960_720

Neo feng shui er en videreudvikling og moderne opdatering af den flere tusinde år gamle kinesiske indretningsvisdom feng shui, som handler om vores omgivelsers påvirkning af og betydning for vores trivsel. Det er et dansk udviklet koncept, som er blottet for den overtro, som vi ofte forbinder med den klassiske, kinesiske visdom. Det handler om at fjerne de barrierer i vores bolig, som stjæler energien fra os i hverdagen.

Neo feng shui er et effektivt redskab til at skabe balance og harmoni i vores omgivelser, så de støtter os optimalt i forhold til vores ønsker og mål i livet. 

Neo feng shui tager udgangspunkt i det enkelte menneske, den enkelte husstand og de givne boligrammer. Ved at følge nemme og overskuelige råd omkring indretning og farver vil du opleve bedre trivsel i hverdagen og desuden større medgang indenfor områder, som ellers synes særligt udfordrende. Du kan arbejde bevidst med enkelte områder/livsaspekter, som f.eks. økonomien, helbredet, parforholdet, karrieren, familierelationer, kreativitet eller manglende ro – men endnu bedre; arbejde på at skabe balance i dem alle.

Neo feng shui er målrettet boligindretning!

Du kan læse mere om de redskaber, vi anvender i neo feng shui, eller bestille rådgivning til dig og din bolig.