Zoneterapi mod stress

Stressbehandling med Zoneterapi

Behandlingen mod stress tager udgangspunkt i en af de ældste og mest kendte metoder til ro og balance – zoneterapi. Den fokuserer på at hjælpe stresshormonerne ud af kroppen, skabe ro på nervesystemet samt mindske de belastninger, som kroppen er mest udsat for ved stress. Behandlingen tilpasses dine behov og ønsker.

Efter en times zoneterapi vil du typisk føle dig rolig og afslappet – en følelse, som ellers er svær at opnå, når man føler sig stresset.

Zoneterapi løsner op for uro i kroppen og sindet

Når vi føler os pressede igennem længere tid, ophober der sig stresshormoner, affaldsstoffer og spændinger i vores krop. Det gør, at den hele tiden er i alarmberedskab. Zoneterapi opløser og fjerner ophobet stress i kroppen. Den ro, som zonterapien formidler, er en god platform for nye og konstruktive tanker, for når vi er stressede, er det svært at se muligheder og nye veje.

Zoneterapi

Zoneterapi foregår via behagelig trykmassage på fødderne. Udover stresssymptomer har zoneterapi en positiv indvirkning på en lang række andre fysiske symptomer. Du kan læse mere om zoneterapi som behandlingsform.

Zoneterapi mod stress i Kgs. Lyngby

Jeg har været zoneterapeut siden 2008 fra Den Danske Zoneterapeutskole og behandler i min rolige klinik i centrum af Kgs. Lyngby.

  • Varighed: 1 time
  • Pris: Kr. 475,- (MobilePay, bankoverførsel, kontant)
  • Adresse: Rustenborgvej, 2800 Kgs. Lyngby
  • Kontakt og tidsbestilling: Ring 25 46 20 40 (ml. 8-16). Jeg glæder mig til at høre fra dig.