Tankefeltterapi/EFT

Behandling af angst og uro i krop og sind

Med tankefeltterapi har du en nænsom og effektiv behandlingsform til at løsne op for alle former for følelsesmæssigt ubehag fra fx angst, stress, uro, skyldfølelse, traumer, tankemylder, fobier eller mindreværd. Det er et redskab, der kan opløse de mentale barrierer, som holder dig tilbage fra at leve det liv, du ønsker.

Tankefeltterapi mod angst

Tankefeltterapi er for dig, der har en frygt eller angst, der hæmmer dig i hverdagen – frygten er måske irrationel (generaliseret angst, dødsangst eller præstationsangst), men præger alligevel dit liv.

Vores angst er lageret i kroppen som en ubevidst refleks, som har det med at dukke op igen og igen og skabe ubehag, når vi står over for en udfordrende situation. Nogle gange ved vi end ikke, hvad der fremprovokerer et angstanfald – også selvom vi måske kender og forstår årsagen til, at angsten opstod i første omgang. Af samme grund kan det være rigtigt svært at “tænke eller tale” angsten væk. Når vi behandler angst, er vi nødt til at tænke i både krop, tanke og følelse som helhed, og denne helhedstænkning er grundstenen i tankefeltterapi/EFT

Behandling af angst for angsten

Nogle af de symptomer, jeg møder, er bl.a. hjertebanken, svimmelhed, spændinger i bryst, mellemgulv, nakke eller hals samt uro forskellige steder i kroppen. Og så hører jeg ofte, at angsten for selve angsten kommer til at fylde og være nok til at udløse et nyt angstanfald.

Tankefeltterapi mod uro og tankemylder

Ud over symptomer i kroppen, oplever du måske også, at dine tanker har svært ved at falde til ro. Behandlingsformer som zoneterapi og massage er gode redskaber til at skabe ro i kroppen, men hvis du har nogle tankemønstre, som bliver ved med at fremkalde en reaktion hos dig, er tankefeltterapi en ideel behandlingsform at kombinere med.  Vi tager fat i de problematikker, som fremkalder uroen hos dig, og som kun du kender.

Tankefeltterapi/EFT – holistisk og nænsom behandlingsform

Behandlingen med tankefeltterapi kombinerer psykologisk samtaleterapi med østens viden om kroppens energibaner – i zoneterapi og akupunktur kaldet meridianbaner. I USA kalder man den populære behandlingsform for EFT (emotional freedom technique) eller for “tapping”, fordi terapeuten banker let på nogle punkter hos klienten, som imens fokuserer på sit ubehag. Behandlingen er uden bivirkninger.

Du skal regne med mellem 3-5 behandlinger af den problematik, du kommer med. Skulle du mod forventning ikke respondere på 1. behandling, skal du ikke betale for den.

Angstbehandling og tankefeltterapi i Kgs. Lyngby

Jeg har været tankefeltterapeut siden 2008 (fra Heilsen og Mygind) og har med succes behandlet for angst og frygt, indre uro, stress-symptomer, traumer og fobier.

Min klinik ligger på en rolig sidevej til Lyngby Hovedgade med gratis 2-timers parkering (husk P-skive), 7 minutters gang fra Lyngby Station eller 150 m fra bus 184 fra Nørreport Station.

Skriv via kontaktformularen nedenfor, eller ring til mig på 25 46 20 40 (hverdage 8-16), hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale en tid.

Ledige tider i nærmeste fremtid

Varighed pr. behandling: 60 min.
Pris pr. behandling: Kr. 625,-
Betaling: Dankort, MobilePay, kontant
Adresse: Rustenborgvej 2E, 2800 Kgs. Lyngby

Jeg ser frem til at møde dig!

Bedste hilsner
Stine Marie Nielsen, Balancekunst