Om Balancekunst

Tankefeltterapi/EFT i Kgs. Lyngby

Jeg er erfaren tankefeltterapeut, zoneterapeut, oprydningskonsulent og forfatter, og så er jeg i gang med en master i Positiv Psykologi på Århus Universitet.

I min klinik behandler jeg med tankefeltterapi, fordi det efter min erfaring er den mest effektive metode til at bringe ro i krop og sind.  Jeg har særligt fokus på at hjælpe folk af med angst, uro, fobier, traumer og stress.

Jeg kender selv til de udfordringer, der hører vores travle livsstil til, når vi skal balancere mellem familie- og arbejdsliv. Jeg har tidligere undervist i sprog og arbejdet for både små og store organisationer (BA i tysk og korrespondent i engelsk/tysk), men dedikerer nu min tid til at identificere og fjerne de barrierer, som forhindrer os i at leve det liv, vi ønsker os.

Man kan sige, jeg har gjort det til mit speciale at rydde op – ikke for pænhedens eller for de andres skyld, men for at fjerne de forhindringer – såvel fysiske som psykiske – der hober sig op og spænder ben for os i en travl hverdag fyldt med forventninger, muligheder og krav. Vi drukner nemt i mængderne, hvis vi ikke formår løbende at prioritere og tage stilling til, hvad der er væsentligst for os.

Sammen med Charlotte Wieth-Klitgaard har jeg derfor skrevet bøgerne Har du tid? og Sæt dit rod på plads, som begge handler om at tage stilling, prioritere og sortere det overflødige fra – det som stresser os! Så kan vi bruge vores tid på det, som virkelig giver os værdi. Begge bøger er udkommet på forlaget People’sPress.

Send mig en besked via kontaktformularen nedenfor eller ring på 25 46 20 40 (hverdage 8-16), hvis du ønsker at bestille tid eller har spørgsmål til min behandling med tankefeltterapi/EFT. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsner
Balancekunst v/Stine Marie Nielsen
CVR nr.: 27 73 79 27

TankefeltterapeutHeilesen & Mygind
Zoneterapeut – Den Danske Zoneterapeutskole
Feng shui-rådgiver/oprydningskonsulent – Neo Feng Shui academy
ForfatterPeople’sPress

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked