Oprydning – hvorfor?

Rod stjæler nærvær, overblik og energi

Vores hjem er vores base. Det er her, vi skal føle os godt tilpas, lade op og ruste os til hverdagen. Men hvis vi har for mange ting omkring os, kan det være svært at finde den nødvendige ro til netop det. Vi kommer nemt til at føle os utilstrækkelige og opgivende, hvis vi har mistet overblikket, og vi ikke længere kan finde energien eller modet til at sortere og tage stilling – hvis vi ikke føler os hjemme, derhjemme…

Rod er ofte de ting, som vi ikke længere selv lægger mærke til, men som vi inderst inde godt ved, at vi er nødt til at tage os af på et tidspunkt, så rod er ofte kilde til frustration og konflikter.

Rod er et symptom på, hvordan vi egentlig har det…

Når vi rydder op, sker der noget!

Når vi beslutter os for at rydde op, skaber vi overblik over vores situation, fordi vi aktivt tager stilling og vælger til og fra. Vi beholder det, som giver os værdi og skiller os af med det, som trækker os ned. At rydde op føles som at tage styringen og ansvaret, og det føles rigtigt godt! Nogle gange kan det være svært selv at få begyndt på oprydning, og så er det en god ide at bede om hjælp.

Som erfaren oprydningskonsulent hjælper jeg dig:

  • med det blik udefra, som kan sætte gang i oprydningsprocessen, hvis du selv er kørt fast – med erfaring inden for oprydning og indretning i private hjem siden 2004.
  • helt uden fordomme – for jeg ved, at livsomstændigheder kan gøre, at vi mister overblikket og har svært ved at finde energien til at genvinde det selv.
  • med gennemprøvede metoder og systemer.
  • med de rigtige spørgsmål, så du selv får taget stilling til dine ting, for kun du ved, hvad der er vigtigt for dig at beholde.
  • med en forventning og intention om, at vi afslutter mindst et oprydningsprojekt og som minimum har en klar plan for de næste.
  • med mine hænder! Jeg tager fat sammen med dig og tager også gerne et par sække med på genbrugspladsen.

Hjælp til oprydning

Læs mere om, hvilken form for oprydningshjælp, jeg kan tilbyde dig, eller ring til mig på tlf. 2546 2040, hvis du har spørgmål til din oprydningsopgave eller ønsker at aftale, at jeg kommer og hjælper dig.

Et par eksempler på oprydning – før og efter

Selv små ændringer har stor effekt! Væg før og efter…

Fra passivt til aktivt rum! Kliniklokale før og efter…

Kliniklokale før
Kliniklokale efter

Fra rod til funktionalitet! Vaskerum før og efter…