Om Balancekunst

Balancekunst handler om at leve et enklere liv og fjerne de barrierer – fx rod, overspringshandlinger eller overbevisninger – der spænder ben for os i en hverdag fyldt med forventninger, muligheder og krav.

Jeg er master i positiv psykologi, forfatter, underviser, oprydningskonsulent og tankefeltterapeut. Jeg kender selv til en travl hverdag med arbejds-, familie- og fritidsliv og er nysgerrig på de vaner, mekanismer og redskaber, der kan hjælpe os til at (gen)skabe balancen og trives, når vi mangler tid, overskud og overblik.

Man kan sige, at jeg har gjort det til mit speciale at rydde op – ikke for pænhedens eller de andres skyld, men fordi vi drukner i mængderne, hvis vi ikke formår løbende at mærke efter, prioritere og tage stilling til, hvad der er væsentligst for os.

Sammen med Charlotte Wieth-Klitgaard har jeg derfor skrevet bøgerne Har du tid? og Sæt dit rod på plads, som begge handler om at tage stilling og sortere det overflødige fra – det som stresser os – så vi kan bruge vores tid på det, som giver os værdi. Begge bøger er udkommet på forlaget People’sPress.

De bedste hilsner
Stine Marie Nielsen