Foredrag

Har du tid?

foredrag lyngby bibHar du nok bolde i luften til at gøre en cirkusartist misundelig, aldrig plads til en hovsa-aftale eller påtager dig flere opgaver, end du fuldfører? Hænger du i en klokkestreng eller smuldrer minutterne mellem fingrene på dig? Så tag en timeout og book et foredrag af forfatterne til Har du tid? – styr din tid med omtanke og nå dine mål og bliv klogere på, hvor timerne i virkeligheden forsvinder hen, og hvordan du kan skabe rum til både det, du skal, det, du har lyst til og det, du går og drømmer om.

På underholdende vis og med konkrete eksempler fra hverdagen får du gode råd til, hvordan du tager aktivt stilling til alt, du inviterer ind i din tid, transformerer spildtid til kvalitetstid og med ro i sjælen kan droppe overspringshandlingerne og den dårlige samvittighed. Undervejs finder du desuden ud af, hvor I spændingsfeltet fra Resultatfanatiker til nøler du befinder dig, så du undgår konflikter, når forventninger og behov mellem dig og dine omgivelser skal afstemmes.

Vi skræddersyr foredragene, så de passer perfekt til jeres behov. Uanset om I er en virksomhed, en forening eller holder et privat arrangement, så får I et foredrag, der sætter tankerne i gang og efterlader hver enkelt deltager med motivation til at tage aktivt stilling til, hvad han eller hun egentlig bruger sin tid på.

“Stine og Charlottes oplæg var utroligt nærværende, vedkommende og ikke mindst super brugbart for nølere såvel som superplanlæggere og alle os indimellem. De tog udgangspunkt i problematikker, som man genkender fra hverdagen bl.a. den svære balance mellem arbejdsliv og privatliv og mellem egne og andres ønsker og forventninger. Der blev givet kontante og brugbare råd undervejs uden løftede pegefingre men med masser af indføling og humor. Oplægget mundede ud i en levende debat mellem publikum og Stine og Charlotte om den svære balance med tiden – og hvad man kan gøre ved den. Helt klart MEGET anbefalelsesværdigt!”
Line Barklund, projektleder, Lyngby-Taarbæk Stadsbibliotek

Sæt dit rod på plads

Bogforum1013Book et foredrag af forfatterne til Sæt dit rod på plads – og brug din tid på det, som giver værdi og få på underholdende vis konkrete redskaber til at skabe overblik og struktur i en travl hverdag. Få gode rod til oprydning i alt fra kælder og kalender til bil og børneværelse – helt uden løftede pegefingre.

Du får indblik i og forståelse for, hvad rod er for en størrelse, hvad den gør ved os gør, og hvordan vi – alt efter type – forholder os til rod og orden og bedst undgår konflikter. Undervejs finder du ud af, hvor du selv befinder dig i spændingsfeltet mellem ordensgeneral og rodehoved.

Vi skræddersyr foredragene, så de passer perfekt til jeres behov. Uanset om I er en virksomhed, en forening eller holder et privat arrangement, om I er mest optaget af fysisk rod, manglende tid eller måske en blanding, så får I et foredrag, der efterlader hver enkelt deltager med motivation, så han eller hun kommer i gang med at rydde op, sortere og prioritere.

Charlotte Wieth-Klitgaard er cand. polit, forfatter og foredragsholder og arbejder som beskæftigelseschef i Rudersdal Kommune.

Stine Marie Nielsen
 er BA i tysk og engelsk og i gang med en master i positiv psykologi. Hun er desuden forfatter, foredragsholder, tankefelt- og zoneterapeut, oprydnings- og feng shui-konsulent. Hun har www.balancekunst.dk.