Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb af varer på Balancekunst.dk, som ejes af Balancekunst v/Stine Marie Nielsen, CVR-nr. 27737927, Rustenborgvej 2E, 2800 Kgs. Lyngby, telefon 25 46 20 40, e-mail info(at)balancekunst.dk

Betaling og levering
Betalingsformer
Vi modtager betaling med Dankort.

Leveringstid
Varen afsendes 1-2 dage efter ordremodtagelse.

Leveringsform
Vi leverer varerne med Post Danmark eller efter særlig aftale ved afhentning på virksomhedens adresse Rustenborgvej 2E, 2800 Kgs. Lyngby.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde et køb uden begrundelse inden for 30 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du får varen i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du din fortrydelsesret
Du fortryder ved at give besked via e-mail eller brev til info@balancekunst eller Balancekunst v/Stine Marie Nielsen, Rustenborgvej 2E, 2800 Kgs. Lyngby.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du fortryder købet, skal varen returneres til:

Balancekunst v/Stine Marie Nielsen
Rustenborgvej 2E
2800 Kgs. Lyngby

Du skal selv betale for returnering af varen.

Returnering skal gøres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varen inden udløbet af de 14 dage.

Varen kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Ved returnering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor altid postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale for udgifterne forbundet med returneringen, når du fortryder købet.

Tilbagebetaling af pengene
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.

Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varen er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Dokumentation for dit køb
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Afprøvning af varen og emballage
Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen
Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på e-mail info(at)balancekunst.dk eller på telefon 25 46 20 40.

Returnering af en defekt eller mangelfuld vare skal ske efter forudgående kontakt til Balancekunst v/Stine Marie Nielsen, som sørger for at tilbagebetale dig de omkostninger, du har i forbindelse med returnering af varen. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Med venlig hilsen

Balancekunst v/Stine Marie Nielsen
Rustenborgvej 2E
2800 Kgs. Lyngby
CVR-nr.: 27737927
Tfl.: 25 46 20 40
e-mail: info(at)balancekunst.dk