Balancekunst

Balancekunst hjælper dig med at tage stilling, prioritere og skære det overflødige fra, så du kan bruge din tid på det, som giver dig størst værdi…

Med 12 års erfaring i feng shui-indretning og rådgivning omkring oprydning hjælper jeg dig med at identificere og fjerne de barrierer, som spænder ben for dig i hverdagen, og som forhindrer dig i at nå dine mål. Samtidig viser jeg dig, hvordan du nemt og overskueligt kan indrette dig, så dine omgivelser arbejder med dig og ikke imod dig.

Selv små ændringer har stor effekt – det drejer sig om at tage det første skridt.

Min viden har sine rødder i den kinesiske medicin, idet jeg udover at være feng shui-rådgiver også er uddannet zoneterapeut og tankefelt-terapeut. Jeg underviser desuden i sprog og kender selv til dagligdagens udfordringer med at skabe balance i en travl hverdag med familie, arbejde og fritidsinteresser.

Jeg mener, det er vigtigt, at vi dagligt tager stilling til, hvad vi vil have i vores liv, så vi ikke mister overblikket – og os selv – i den store mængde af informationer, forventninger og habengut, som vores hverdag består af. Sammen med Charlotte Wieth-Klitgaard har jeg derfor skrevet bogen Sæt dit rod på plads – og brug din tid på det, som giver værdi, som giver dig overskuelige metoder og gode råd til oprydning i alt fra bil til børneværelse og kalender til kælder, så roen kan sænke sig og energien kan flyde. I bogen kan du læse, hvad der sker, når du tager stilling og kontrol, gør tiden til din egen og spørger dig selv “hvad vil jeg hellere have” i stedet for at holde fast i rodet, fortiden og de dårlige vaner. Bogen udkom på forlaget People’sPress i januar 2013.

pb_72dpi

Lige så vigtigt, som det er at tage stilling til de ting, vi har i vores liv, er det at tage stilling til, hvad vi putter ind i vores tid. I januar 2015 udgav Charlotte og jeg derfor vores anden bog Har du tid? – styr din tid med omtanke og nå dine mål, som giver dig gode råd til, hvordan du transformerer din spildtid til kvalitetstid og med ro i sjælen kan droppe overspringshandlingerne og den dårlige samvittighed. Har du tid? er ligeledes udkommet på PeoplesPress.

forside Har_du_tid

Du kan læse mere om bøgerne, målrettet indretning og oprydningwww.balancekunst.dk

Med venlig hilsen

Balancekunst v/Stine Marie Nielsen
Rustenborgvej 2E
2800 Kgs. Lyngby
CVR-nr.: 27737927
Tfl.: 25 46 20 40
e-mail: info(at)balancekunst.dk