Behandling af stress

sunset-401541_960_720

EFT/tankefeltterapi løsner op for stress og uro i krop og sind

Hvad enten vores stress skyldes, at vi har kørt i for højt gear i for lang tid, har fået ændret livsbetingelser eller har været ude for en oplevelse, der har fået os ud af balance, lammer den os og forhindrer os i at leve det liv, som vi gerne vil.

Stress kan manifestere sig i vores krop på mange måder – en knugen i mellemgulvet eller brystet, spændinger i nakke eller ryg, hovedpine eller en følelse af konstant uro er blot nogle.

Behandling af stress med tankefeltterapi

Ud over fysiske stresssymptomer i kroppen, oplever du måske også at dine tanker har svært ved at falde til ro – det som nogle kalder tankemylder. Hvis du har nogle tankemønstre, som bliver ved med at fremkalde en stressreaktion hos dig, er tankefeltterapi en effektiv behandlingsform – den bringer ro på dit nervesystem og behandler fysisk såvel som psykisk ubehag på en gang.

Tankefeltterapi baserer sig på principper fra den kinesiske medicin som fx zoneterapi og akupunktur – i kombination med samtaleterapi. Vi tager fat i og behandler de problematikker, som fremkalder mest stress hos dig lige nu og her – det kan være en dårlig samvittighed, en følelse af ikke at slå til, ikke at kunne sige fra, uro i tanker og sind eller… Kun du ved, hvad der fremkalder din stress. Du kan læse mere om principperne bag tankefeltterapi.

Behandling af stress i Kgs. Lyngby

Min klinik ligger på en rolig sidevej til Lyngby Hovedgade med gratis 2-timers parkering foran (husk P-skive), 7 minutters gang fra Lyngby Station, hvis du kommer med S-tog, eller 150 m fra bus 184 fra Nørreport Station.

Skriv via kontaktformularen nedenfor eller ring 25 46 20 40 (hverdage 8-16), hvis du har spørgsmål til, hvad den rette behandling vil være for dig eller ønsker at aftale en tid.

Varighed pr. behandling: 60 min.
Pris pr. behandling: 625,-
Betaling: MobilePay, Dankort
Adresse: Rustenborgvej 2E, 2800 Kgs. Lyngby

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked